Machinepark en werktuigen

Al ons rijdend materieel is voorzien van speciale banden voor een maximale grip bij minimaal profiel. Ook zijn er aanpassingen gemaakt om het risico op olielekkage tot een minimum te beperken.

Wij hebben drie tractoren in eigendom, van 50 tot 100 PK, van 1200kg tot 4000kg. Onze machines verkeren in perfecte staat van onderhoud om lekkages in het veld te voorkomen.

Door diverse aanbouwwerktuigen, welke indien nodig ook zijn aangepast om zo min mogelijk schade toe te brengen kunnen wij vrijwel alle voorkomende soorten werkzaamheden uitvoeren.

Wij hebben de beschikking over een 8 tons bandenkraan met aangepaste banden en een 3.5 ton kraan op rupsbanden. Deze kranen in combinatie met onze aangepaste trekkers staan garant voor een minimum aan sporen,eventueel in zeer slechte condities, zoals materiaal in veengebieden afvoeren voor de najaarsschouw, beschikken wij ook nog over kunststof rijplaten waardoor er helemaal geen insporing te zien is.

Tevens beschikken wij over diverse handgereedschappen al dan niet gemotoriseerd voor het onderhoud van stroomrasters, kleinschalig schouw-, kap- en snoeiwerk en diverse andere onderhouds werkzaamheden.


<br />
Ekogrön - Machinepark en werktuigen

<br />
Ekogrön - Machinepark en werktuigen

<br />
Ekogrön - Machinepark en werktuigen